Produkt dnia
CUP3 Trepat 2018
CUP3 Trepat 2018
39,99 zł
szt.
ARTUKE 2019
ARTUKE 2019
39,99 zł
szt.
BADIOLA Tempranillo de  Laderas 2018
BADIOLA Tempranillo de Laderas 2018
45,00 zł
szt.
Bestsellery
SIERRA CANTABRIA Selección 2016
SIERRA CANTABRIA Selección 2016
39,99 zł
szt.
CADALSO Garnacha 2017
CADALSO Garnacha 2017
45,00 zł
szt.
CUP3 Trepat 2018
CUP3 Trepat 2018
39,99 zł
szt.
ARTUKE 2019
ARTUKE 2019
39,99 zł
szt.
VINO de MONTAÑA 2017
VINO de MONTAÑA 2017
39,99 zł
szt.
BADIOLA Tempranillo de  Laderas 2018
BADIOLA Tempranillo de Laderas 2018
45,00 zł
szt.
SOLÁ FRED  2018
SOLÁ FRED 2018
33,50 zł
szt.
PROTOCOLO Tinto 2017
PROTOCOLO Tinto 2017
29,99 zł
szt.
REY SANTO Verdejo 2019
REY SANTO Verdejo 2019
37,50 zł
szt.
OVEJA TINTO Malbec 2019
OVEJA TINTO Malbec 2019
36,00 zł
szt.
OVEJA BLANCA Moscatel 2018
OVEJA BLANCA Moscatel 2018
36,00 zł
szt.
Cenniki do pobrania

VX CUVEÉ CACO 2009

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 119,00 zł 119.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Coto de Gomariz
Kod produktu: 7868-609DB

Opis

Winemaker:  Xosé Lois Sebio

Grape Origin Grapes from “A Ferreira” Estate vineyard settled in Barro de Gomariz, Gomariz Village, Leiro Council and re-planted with local varietals in 1994. It could be considered a “vino de pago”. 5000 pl/Ha. No Synthesis or i nsecticide products used. Soils Schist and clay. Orography Terraces (Socalcos) and smooth slopes.

Region: Avia River Valley

Grapes:  Sousón, Caiño Longo, Caiño da Terra, Carabuñeira and Mencía

Winemaking:  Selection in field. Hand Harvest into 18 kg plastic-crates. Sorting table is used. Skin contact maceration at low temperature. Alcoholic fermentation in wood and stainless steel truncated tanks under controlled temperature. Periodical pump over and punch down is made. Salvage yeast is used. During fermentation “delastage” method is used in order to get a high color and tannic extraction. Malolactic fermentation in barrels. It´s aged for 20 months in new French and American burgundy oak barrels. Bottled in fruit day in July, 8th 2016. Wine rounds in bottle at least for 12 months.

Tasting Notes (Josh Raynolds): Deep ruby.  Oak-spiced dark berries and licorice on the fragrant nose and in the mouth.  Shows very good depth and focus, with a vanilla quality adding a sweet touch.  Clings with spicy tenacity on the finish, framed by supple tannins.

Produkty powiązane

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl