do kasy suma: 0,00 zł
Cenniki do pobrania
Promocje
FORLONG Ánfora Tintilla de Rota 2018
FORLONG Ánfora Tintilla de Rota 2018
119,00 zł 99,00 zł
szt.
ENVÍNATE La Santa de Úrsula Tinto 2020
ENVÍNATE La Santa de Úrsula Tinto 2020
139,00 zł 109,00 zł
szt.
ALGUEIRA Escalada Godello 2019
ALGUEIRA Escalada Godello 2019
199,00 zł 149,00 zł
szt.
FRONTONIO Luzbel Pet-nat 2021
FRONTONIO Luzbel Pet-nat 2021
149,00 zł 119,00 zł
szt.
COCA i FITÓ Ruxe Ruxe Mencía 2019
COCA i FITÓ Ruxe Ruxe Mencía 2019
59,99 zł 49,99 zł
szt.
La OLA del MELILLERO Pedro Ximenez 2021
La OLA del MELILLERO Pedro Ximenez 2021
85,00 zł 75,00 zł
szt.
Chivite Colección 125 Rosado 2017
Chivite Colección 125 Rosado 2017
139,00 zł 99,00 zł
szt.
A ROCHA Castes Tintas 2018
A ROCHA Castes Tintas 2018
199,00 zł 149,00 zł
szt.
VIÑA SASTRE Flavus 2018
VIÑA SASTRE Flavus 2018
119,00 zł 99,00 zł
szt.
MESTIZAJE Blanco Organic 2021
MESTIZAJE Blanco Organic 2021
55,00 zł 49,99 zł
szt.
Suertes del Marqués La FLORIDITA 2022
Suertes del Marqués La FLORIDITA 2022
89,00 zł 79,00 zł
szt.
PEPE RAVENTÓS Vinya del Noguer QVERI 2018
PEPE RAVENTÓS Vinya del Noguer QVERI 2018
119,00 zł 89,00 zł
szt.

VALTUILLE Godello 2021

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 199,00 zł 199.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: Castro Ventosa
Kod produktu: C544-96011

Opis

Grape variety: 100% godello

Plots: Unique plot in the place “El Val”, with west orientation.

Soils: Clay soils with stones.

Climate: Continental and atlantic.

Anual production: 800 bottles.

Wine description: Valtuille Godello  is made with grapes from the area “El Val”, The orientation of the area makes it one of the coolest areas in Valtuille, where the ripening of the grape arrives twenty days later than in the opposite place, Villegas, located just about one hundred meters away.

Elaboration: The grape is collected manually in a single day.When we reach the winery, after destemming, we take the grapes by gravity to stainless steel tanks of 5.000 liters. Here it remains cold for 24 hours.Subsequently we make the pressing, keeping the must another 24 hours in the tank for its natural debourbaged.After this process, we transfer the must to 500 liter French oak barrels, in which fermentation takes place and subsequent aging during a natural year. After that period, the barrels are emptied for bottling.

Produkty powiązane

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl