Menu

PARDAS RUPESTRIS 2018

Rupestris.jpg
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 55,00 zł 55.00
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 44,72 zł
bez 23% VAT i kosztów dostawy
ilość szt.
Ocena: 5
Producent: Celler Pardas
Kod produktu: BCA0-6829D
Pin It

Opis

To autentyczne i organiczne wino dojrzewało 4 miesiące na osadzie. Nos intensywny, z mocnym aromatem owoców cytrusowych z dodatkiem gruszki i dojrzałego melona. W tle kwiatowy charakter: akacja, wiciokrzew. Usta to początkowo mocne orzeźwienie charakterystycznej kwasowości po której do głosu dochodzi owoc gruszki, moreli i brzoskwini na kwiatowym i mineralnym tle. Świeży cytrusowy finisz.

Vintage: 2018

Production: 21300 bottles

Vineyards: Xarel.lo Vineyards: Muç (1971), Patricio (1968),Torner, la Lola. Malvasia Vineyards: les Planes (1996)

Soils : Very poor chalky-clayey soils for xarel.lo vineyards. Very deep alluvial loamy and slity soils for Malvasia vineyards.

Variety: 78% xarel.lo,  22% Malvasia de Sitges

Farming method: Organic farming. Neither herbicides, pesticides nor any other chemicals were used on any of the vines planted to make our Rupestris. We do not plough the ground and we leave the grasses and plants to protect the soil.

Harvesting: 100% picked by hand on 18/9/2018 for Malvasia and 13/9/18 and 19/9/2018 for xarel.lo.

Wine making: Destemmed crushed and filled the tanks by gravity. Free-run must 55%. No industrial yeast used. Fermentation starts spontaneously in concerte tanks during 20 days at 16-17º. No malolactic fermentation. No finning agents used. No oak used at all.

Ageing: 1,5 months in tanks doing Battonage every 10-15 days. 3 months in centenarian concrete tanks.

Analysis:

Alcohol Content: 12.00 vol.

Volatile acidity: 0.18 g/L

Total acidity : 4.40 g/L

So2 L/T : 13/39

PH: 3.15

 

 

Galeria produktu

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl