do kasy suma: 0,00 zł
Cenniki do pobrania
Promocje
GRAN CAUS Reserva 2016
GRAN CAUS Reserva 2016
129,00 zł 107,07 zł
szt.
MUCHADA-LÉCLAPART Lumiere 2020
MUCHADA-LÉCLAPART Lumiere 2020
249,00 zł 206,67 zł
szt.
FULCRO A CESTEIRA Albariño 2020
FULCRO A CESTEIRA Albariño 2020
149,00 zł 123,67 zł
szt.
CAMAROLOS 2017
CAMAROLOS 2017
119,00 zł 98,77 zł
szt.
VIÑA SASTRE Flavus 2018
VIÑA SASTRE Flavus 2018
119,00 zł 98,77 zł
szt.
ABADAL Nuat 2018
ABADAL Nuat 2018
149,00 zł 123,67 zł
szt.
MUCHADA-LÉCLAPART Univers 2020
MUCHADA-LÉCLAPART Univers 2020
149,00 zł 123,67 zł
szt.
FRONTONIO PSICODÉLICO 2019
FRONTONIO PSICODÉLICO 2019
169,00 zł 140,30 zł
szt.
Chivite Colección 125 Rosado 2017
Chivite Colección 125 Rosado 2017
139,00 zł 115,37 zł
szt.
ABADAL Arboset 2017
ABADAL Arboset 2017
229,00 zł 190,07 zł
szt.
FRONTONIO Luzbel Pet-nat 2021
FRONTONIO Luzbel Pet-nat 2021
149,00 zł 123,67 zł
szt.
ALGUEIRA Risco Merenzao 2018
ALGUEIRA Risco Merenzao 2018
199,00 zł 165,17 zł
szt.

FRISACH la FORADADA Skin Contact 2021

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 89,00 zł 89.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: Frisach
Kod produktu: 780F-92037

Opis

Nazwa wina: LA FORADADA FRISACH

Producent: Celler Frisach

Enolog: Joan i Francesca Ferre

Region: Terra Alta

Szczep/y: garnacha blanca

Klimat: śródziemnomorski z wpływem kontynentalnym Wysokość: 450-500m n.p.m Styl wina: pomarańczowe, wytrawne

Profil wina: Wio białe pełne energii i kremowej struktury. Pachnie migdałami, dojrzałymi cytrusami, koprem włoskim, rumiankiem , z lekko rustykalną nutą. Na podniebieniu żywe, pełne, z dobrą kwasowością i długim, świeżym finiszem. Zdecydowanie naturalne, lekko mętne, niefiltrowane.

Polecane do: grillowanych ryb, drobiu, grzybów

Dodatkowe atuty: wino naturalne, uprawa organiczna

Proces produkcji: Wino maceruje na skórkach przez kilka dni. Następnie dojrzewa nad osadem drożdżowym w stalowej kadzi przez około dwanaście miesięcy.

Proces produkcji: Wino maceruje na skórkach przez kilka dni. Następnie dojrzewa nad osadem drożdżowym w stalowej kadzi przez około dwanaście miesięcy.

Produkty powiązane

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl