do kasy suma: 0,00 zł
Cenniki do pobrania
Promocje
ALGUEIRA Escalada Godello 2019
ALGUEIRA Escalada Godello 2019
199,00 zł 165,17 zł
szt.
Suertes de Marqués VIDUEÑO 2019
Suertes de Marqués VIDUEÑO 2019
169,00 zł 140,27 zł
szt.
VALTUILLE La Cova de la Raposa 2017
VALTUILLE La Cova de la Raposa 2017
169,00 zł 140,27 zł
szt.
VALTUILLE Villegas 2017
VALTUILLE Villegas 2017
169,00 zł 140,27 zł
szt.
ARTUKE FINCA de los LOCOS 2018
ARTUKE FINCA de los LOCOS 2018
119,00 zł 98,77 zł
szt.
FRONTONIO Luzbel Pet-nat 2021
FRONTONIO Luzbel Pet-nat 2021
149,00 zł 123,67 zł
szt.
ABADAL Nuat 2018
ABADAL Nuat 2018
149,00 zł 123,67 zł
szt.
VIÑA SASTRE Flavus 2018
VIÑA SASTRE Flavus 2018
119,00 zł 98,77 zł
szt.
CAMAROLOS 2017
CAMAROLOS 2017
119,00 zł 98,77 zł
szt.
GRAN CAUS Reserva 2016
GRAN CAUS Reserva 2016
129,00 zł 107,07 zł
szt.
VALTUILLE Cepas Centenarias 2016
VALTUILLE Cepas Centenarias 2016
169,00 zł 140,27 zł
ALGUEIRA Risco Merenzao 2018
ALGUEIRA Risco Merenzao 2018
199,00 zł 165,17 zł
szt.

Chivite Colección 125 Blanco 2017

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 199,00 zł 199.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: Chivite
Kod produktu: 05E7-342E8

Opis

At Legardeta, the Chardonnay has found a unique stronghold, with perfect climate and soil conditions for obtaining wines with the kind of typicity, complexity and exceptional ageing ability only found in a very few terroirs around the world.

The Colección 125 Blanco comes from a selection of grapes from a single plot known as "Las Mercedes” located on a north-facing slope with a clay-loam texture at an altitude of 480 m. Thanks to this location, combined with the influence of the Atlantic-Continental climate, the Chardonnay varietal is able to ripen gradually, without drying out or producing an excessive increase in potential alcohol, while preserving excellent levels of acidity, aromatic potential and expressiveness.

The grapes are harvested by hand and placed in crates so that they arrive intact at the winery where they are sorted. After a short maceration, the grapes are pressed at low pressure. Only the best quality free-run must is used, which is then transferred into 225-litre barrels where it ferments and ages with its lees in suspension for about a year.

Produkty powiązane

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl