do kasy suma: 0,00 zł
Cenniki do pobrania
Promocje
FORLONG Ánfora Tintilla de Rota 2018
FORLONG Ánfora Tintilla de Rota 2018
119,00 zł 98,77 zł
szt.
VALTUILLE La Cova de la Raposa 2017
VALTUILLE La Cova de la Raposa 2017
169,00 zł 140,27 zł
szt.
ABADAL Nuat 2018
ABADAL Nuat 2018
149,00 zł 123,67 zł
szt.
FRONTONIO Luzbel Pet-nat 2021
FRONTONIO Luzbel Pet-nat 2021
149,00 zł 123,67 zł
szt.
Suertes de Marqués VIDUEÑO 2019
Suertes de Marqués VIDUEÑO 2019
169,00 zł 140,27 zł
szt.
ALGUEIRA Risco Merenzao 2018
ALGUEIRA Risco Merenzao 2018
199,00 zł 165,17 zł
szt.
VALTUILLE Cepas Centenarias 2016
VALTUILLE Cepas Centenarias 2016
169,00 zł 140,27 zł
VALTUILLE Villegas 2017
VALTUILLE Villegas 2017
169,00 zł 140,27 zł
szt.
ARTUKE FINCA de los LOCOS 2018
ARTUKE FINCA de los LOCOS 2018
119,00 zł 98,77 zł
szt.
VIÑA SASTRE Flavus 2018
VIÑA SASTRE Flavus 2018
119,00 zł 98,77 zł
szt.
GRAN CAUS Reserva 2016
GRAN CAUS Reserva 2016
129,00 zł 107,07 zł
szt.
CAMAROLOS 2017
CAMAROLOS 2017
119,00 zł 98,77 zł
szt.

CORTINA Sidra Natural Villacubera

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 29,95 zł 29.95
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: Cortina
Kod produktu: FEBA-89911

Opis

Villacubera is a unique natural cider. It is made using exclusive cider apples which are collected from the best apple orchards in Asturias. The bitter-sharp “Villacubera” apples produce an  aggressive cider which only softens after it has been matured in tanks over a long period. Some of its main characteristics are its fine aroma, rich in nuances, and is soft and flavoursome on the palate with subtle bitter hints.

Type of cider: Natural “traditional”.

Denomination of Origin: “Sidra de Asturias” (Asturian Cider).

Alcohol strength: 6% Vol.

Type of apple: Mixture of acidic and bitter cider apple varieties, selected as P.D.O. “Sidra de Asturias”. Maturation control on the farm. Hand collected. Hand selected.

Milling: Lobular (not grated).

Maceration: Yes, in certain conditions.

Apple juice: “Flor” sweet and thick juice (obtained from the initial squeezes of the press) and the stronger, bitter yet more liquid “torcipié” juice (obtained from the last final squeezes of the press).

Fermentation: Alcoholic <15ºC y Malolactic <14ºC in stainless steel tanks.

Serve at: 12-14ºC.

Produkty powiązane

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl